Sunday, April 11, 2021

Gone - ROSÉ 「Tekst」 - Përkthimi në shqipI thought that you'd remember, but it seems that you forgot
It’s hard for me to blame you when you were already lost
Oh, yeah
I'm tired of always waiting

Gone - ROSÉ 「Tekst」I thought that you'd remember, but it seems that you forgot
It’s hard for me to blame you when you were already lost
Oh, yeah
I'm tired of always waiting
Oh, yeah, yeah
I see you changed your number, that's why you don’t get my calls
I gave you all of me, now you don't wanna be involved
Oh, yeah, yeah
I really gotta face it
Oh, yeah, yeah

[Pre-Chorus]
I just wanna be the one
But to you, we're already done
Tell me, why'd you have to hit and run me?
Now I'm all alone, cryin' ugly
You broke my heart just for fun
Took my love and just left me numb
Now it's eight in the morning
Hate in the morning (All because of you)

[Chorus]
Another story that's sad and true
I can feel the pain, can you?
You had to be the one to let me down
To colour me blue
Hate to see you with someone new
I’ll put a curse on her and you
Ain’t no looking back, now you're dead and gone
My love is gone too
[Post-Chorus]
All my love is go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-one
All my love is go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-one
All my love is go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-one
All my love is gone
Now you’re dead and gone

[Verse 2]
All my love is gone and the hate has grown
Standing all alone and I'm searching for something
But I can't feel nothing
I pack my bags and go
This don't feel like home
Too much darkness for a rainbow, I feel so used
How am I supposed to live without you? I refuse, yeah

[Pre-Chorus]
I just wanna be the one
But to you, we’re already done
Tell me, why'd you have to hit and run me?
Now I'm all alone, cryin' ugly
You broke my heart just for fun
Took my love and just left me numb
Now it's eight in the morning
Hate in the morning (All because of you)
[Chorus]
Another story that's sad and true
I can feel the pain, can you?
You had to be the one to let me down
To colour me blue
Hate to see you with someone new
I'll put a curse on her and you
Ain't no looking back, now you're dead and gone
My love is gone too

[Post-Chorus]
All my love is go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-one
All my love is go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-one
All my love is go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-one
All my love is gone
Now you're dead and gone

Translations - Links
Gone - ROSÉ

Gone - ROSÉ - Deutsche Übersetzung

Gone - ROSÉ - 翻訳 日本語で

Gone - ROSÉ - Tradução em Português

Gone - ROSÉ - แปลภาษาไทย

Gone - ROSÉ - Terjemahan bahasa indonesia

Gone - ROSÉ - Traduction Française

Gone - ROSÉ - Traducción al Español

Gone - ROSÉ - Türkçe Çeviri

Gone - ROSÉ - Traducerea Românească

Gone - ROSÉ - Magyar fordítás

Gone - ROSÉ - ترجمه ی فارسی

Gone - ROSÉ - Български превод

Gone - ROSÉ - Dịch sang tiếng Việt

Gone - ROSÉ - 中文翻译

Gone - ROSÉ - Bosanski prevod

Gone - ROSÉ - Nederlandse Vertaling

Gone - ROSÉ - Terjemahan Bahasa Melayu

Gone - ROSÉ - Hrvatski prijevod

Gone - ROSÉ - Русский перевод

Gone - ROSÉ - Traduzione Italiana

Gone - ROSÉ - Polskie Tłumaczenie

Gone - ROSÉ - Český překlad

Gone - ROSÉ - Käännöksen suomeksi

Gone - ROSÉ - 中文翻译

Gone - ROSÉ - Превод на српском

Gone - ROSÉ ترجمة عربية

Gone - ROSÉ - Slovenský preklad

Gone - ROSÉ תרגום לעברית

Gone - ROSÉ - Përkthimi në shqip

Gone - ROSÉ - 한국어로 번역

Gone - ROSÉ - Dansk Oversættelse

Gone - ROSÉ - Svensk översättning

Gone - ROSÉ - Oversettelse til Norsk

Gone - ROSÉ - Pagsasalin para sa Filipino

Gone - ROSÉ - हिंदी अनुवाद

Gone - ROSÉ - μετάφραση ελληνικά

Gone - ROSÉ - Український переклад

Gone - ROSÉ - Azərbaycanda tərcümə

Gone - ROSÉ - اردو کے لئے ترجمہ

Gone - ROSÉ - ການແປພາສາ ພາສາລາວ

Gone - ROSÉ - Lietuvių vertimas

Gone - ROSÉ - Қазақ тіліне аударма

Gone - ROSÉ - Eesti tõlge

Gone - ROSÉ - Slovenski prevod

Gone - ROSÉ 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Mendova se ju do të mbani mend, por duket se keni harruar
Është e vështirë për mua për faj ju, kur ju jeni të humbur tashmë
Oh, po
Unë jam i lodhur e gjithmonë duke pritur
Oh, yeah, vërtet
Unë shoh se ju ndryshuar numrin tuaj, kjo është arsyeja pse ju nuk merrni thirrjet e mia
Unë ju dha të gjitha për mua, tani ju nuk duan të jenë të përfshira
Oh, yeah, vërtet
Unë me të vërtetë Gotta të përballen me atë
Oh, yeah, vërtet

[Para-Chorus]
Unë vetëm dua të jetë një
Por për ju, ne jemi duke bërë tashmë
Më tregoni, pra, why'd ju duhet të goditur dhe drejtuar mua?
Tani unë jam i vetmuar, Cryin 'shëmtuar
Ju theu zemrën time vetëm për argëtim
Mori dashurinë time dhe vetëm më la mpirë
Tani është tetë në mëngjes
Urrej në mëngjes (të gjitha për shkak të ju)

[Chorus]
Një tjetër histori që është e trishtuar dhe e vërtetë
Unë mund të ndjeni dhimbje, mund të ju?
Ju është dashur të jetë një për të më lejoni poshtë
Të ngjyra me blue
Urrej të shoh ty me dikë të ri
Unë do të vënë një mallkim mbi të dhe ju
A nuk ka shikuar prapa, tani ju jeni të vdekur dhe të zhdukur
dashuria ime është zhdukur shumë
[Post-Chorus]
Të gjitha dashuria ime është go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-një
Të gjitha dashuria ime është go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-një
Të gjitha dashuria ime është go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-një
Të gjitha dashuria ime është zhdukur
Tani ju jeni të vdekur dhe të zhdukur

[Vargu 2]
Të gjitha dashuria ime është zhdukur dhe urrejtja është rritur
Duke qëndruar të gjithë vetëm dhe unë jam duke kërkuar për diçka
Por unë nuk mund të ndjehen asgjë
I paketë çanta e mia dhe të shkojnë
Kjo nuk do të ndjehen si në shtëpi
Shumë errësirë ​​për një ylber, ndjehem kaq i përdorur
Si jam unë duhet të jetoj pa ty? I refuzojnë, vërtet

[Para-Chorus]
Unë vetëm dua të jetë një
Por për ju, ne jemi duke bërë tashmë
Më tregoni, pra, why'd ju duhet të goditur dhe drejtuar mua?
Tani unë jam i vetmuar, Cryin 'shëmtuar
Ju theu zemrën time vetëm për argëtim
Mori dashurinë time dhe vetëm më la mpirë
Tani është tetë në mëngjes
Urrej në mëngjes (të gjitha për shkak të ju)
[Chorus]
Një tjetër histori që është e trishtuar dhe e vërtetë
Unë mund të ndjeni dhimbje, mund të ju?
Ju është dashur të jetë një për të më lejoni poshtë
Të ngjyra me blue
Urrej të shoh ty me dikë të ri
Unë do të vënë një mallkim mbi të dhe ju
A nuk ka shikuar prapa, tani ju jeni të vdekur dhe të zhdukur
dashuria ime është zhdukur shumë

[Post-Chorus]
Të gjitha dashuria ime është go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-një
Të gjitha dashuria ime është go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-një
Të gjitha dashuria ime është go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-një
Të gjitha dashuria ime është zhdukur
Tani ju jeni të vdekur dhe të zhdukurLyrics by SanderleiXNXX (LYRIC) Joji 「歌词」 - 中文翻译

Touch You - Yarichin - English Translation (Lyrics)

Kiss Me More - Doja Cat - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

Amor En Coma - MTZ Manuel Turizo & Maluma - English Translation (Lyrics)

Film out - BTS - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

BTS - Film out - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

MONTERO (Call Me By Your Name) Lil Nas X - Български превод (Текст)

Leave The Door Open - Bruno Mars - Dịch sang tiếng Việt (Lời bài hát)

EL POETA - Humbe (LETRA)

When This Rain Stops - WENDY - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

Kiss Me More - Doja Cat - 中文翻译 (歌词)

Twerkulator (TikTok) City Girls (Lyrics)

telepatía - Kali Uchis متن ترانه - ترجمه ی فارسی

Kiss Me More - Doja Cat - 翻訳 日本語で (歌詞)

GJS - Gims, JUL & SCH 「Paroles」

Mr. Perfectly Fine - Taylor Swift - Terjemahan (Lirik Lagu)

Amor En Coma - Manuel Turizo 「LETRA」 - Tradução em Português

WAP - Cardi B - Dịch sang tiếng Việt (Lời bài hát)

Peaches - Justin Bieber - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

When This Rain Stops - WENDY - Terjemahan (Lirik Lagu)

Shy Away - Twenty One Pilots - Türkçe Çeviri (Sözleri)

Peaches - Justin Bieber - Magyar fordítás (Szöveg)

Kiss Me More - Doja Cat - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

Kiss Me More - Doja Cat - 中文翻译 (歌词)

Текст: Peaches - Justin Bieber - Превод на српском

Peaches - Justin Bieber 「Szöveg」 - Magyar fordítás by Sanderlei

เนื้อเพลง: Touch You - Yarichin - แปลภาษาไทย

MONTERO (Call Me By Your Name) Lil Nas X 「Текст」 - Превод на српском

Mr. Perfectly Fine - Taylor Swift متن ترانه - ترجمه ی فارسی

ASAP - STAYC 「歌詞」 - 翻訳 日本語で

Sözleri: Peaches - Justin Bieber - Türkçe Çeviri

Shy Away - Twenty One Pilots 「Lirik Lagu」 - Terjemahan bahasa indonesia

Peaches - Justin Bieber - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

Renai Circulation - Tsuyu 「เนื้อเพลง」 - แปลภาษาไทย by Sanderlei

Shy Away - Twenty One Pilots 「Текст」 - Русский перевод

To Bezar Boro Mano - Amir Tataloo 「Lyrics」 - English Translation

ASAP - STAYC 「LETRA」 - Tradução em Português

XNXX (LYRIC) Joji 「歌词」 - 中文翻译

GONE - ROSÉ BLACKPINK - Dịch sang tiếng Việt (Lời bài hát)

On The Ground - ROSÉ - Dịch sang tiếng Việt (Lời bài hát)

Ersgutersaad - Baba Saad 「Songtext」

Kiss Me More - Doja Cat 「LETRA」 - Tradução em Português

On The Ground - ROSÉ - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

When This Rain Stops - WENDY 「Lirik Lagu」 - Terjemahan bahasa indonesia

Twerkulator (TikTok) City Girls 「Lyrics」

Never Not Try - Jan Marten Block 「Songtext」 - Deutsche Übersetzung

Touch You - Yarichin - English Translation (Lyrics)

МИРО - Дъждът 「Текст」

Perros Blancos Freestyle - Cakal & Reckol 「Şarkı Sözleri」

Body - Megan Thee Stallion متن ترانه - ترجمه ی فارسی
#sanderleiSanderlei Silveira
Letras by SanderleiXNXX (LYRIC) Joji 「歌词」 - 中文翻译

Touch You - Yarichin - English Translation

LETRA: LazyBaby - Dove Cameron - Traducción

เนื้อเพลง: MONTERO (Call Me By Your Name) Lil Nas X - แปลภาษาไทย

GJS - Gims, JUL & SCH 「Paroles」

You are my everything - Billkin (เนื้อเพลง)

MONTERO (Call Me By Your Name) Lil Nas X - Traduction Française (Paroles)

Like Water - WENDY 「เนื้อเพลง」 - แปลภาษาไทย

Heartbreak Anniversary - Giveon - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

The Take - Tory Lanez 「Şarkı Sözleri」 - Türkçe Çeviri

Sözleri: The Cuppycake Song - Türkçe Çeviri

Peaches - Justin Bieber 「Lời bài hát」 - Dịch sang tiếng Việt by Sanderlei

XNXX (LYRIC) Joji 「歌词」 - 中文翻译

ANTONIA x ToTo H - Typhoon 「Текст」 - Български превод by Sanderlei

Shy Away - Twenty One Pilots 「Şarkı Sözleri」 - Türkçe Çeviri

LETRA: L-Gante RKT - Papu DJ

MONTERO (Call Me By Your Name) Lil Nas X 「歌词」 - 中文翻译

Mr. Perfectly Fine - Taylor Swift - Traducción al Español (LETRA)

The Cuppycake Song - Türkçe Çeviri (Şarkı Sözleri)

I Am - Yung Baby Tate - Terjemahan (Lirik Lagu)

Astronaut In The Ocean - Masked Wolf 「เนื้อเพลง」 - แปลภาษาไทย

Where Do I Fit In - Justin Bieber 「Lirik Lagu」 - Terjemahan bahasa indonesia

Megan Thee Stallion - Body 「متن ترانه」 ترجمه ی فارسی

Текст: Голодный пёс - SEEMEE

Leave The Door Open - Bruno Mars 「歌词」 - 中文翻译 by Sanderlei

Leave The Door Open - Bruno Mars - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

MONTERO (Call Me By Your Name) Lil Nas X 「Şarkı Sözleri」 - Türkçe Çeviri

MONTERO (Call Me By Your Name) Lil Nas X - Terjemahan (Lirik Lagu)

Big Gangsta - Kevin Gates 「เนื้อเพลง」 - แปลภาษาไทย by Sanderlei

Peaches - Justin Bieber كلمات الاغنية ترجمة عربية - السعودية by Sanderlei

Horizon - WayV - Terjemahan bahasa indonesia (Lirik Lagu)

Peaches - Justin Bieber - 中文翻译 (歌词)

Touch You - Yarichin - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

Teach Me How To Love - Shawn Mendes - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

Touch You - Yarichin - English Translation (Lyrics)

I'm Not Cool - HyunA متن ترانه - ترجمه ی فارسی

HERO ĐẠI CHIẾN FREE FIRE - Hero Team (Lời bài hát)

Savage - Megan Thee Stallion متن ترانه ترجمه ی فارسی

My Everything - NCT U - แปลภาษาไทย (เนื้อเพลง)

Sip It - Iggy Azalea 「Şarkı Sözleri」 - Türkçe Çeviri

Crush - Tessa Violet 「เนื้อเพลง」 - แปลภาษาไทย

Kiss Me More - Doja Cat 「Lirik Lagu」 - Terjemahan bahasa indonesia

Heart & Mind - Kodak Black 「เนื้อเพลง」 - แปลภาษาไทย by Sanderlei

LETRA: Namoral Cansei - Tavin

Peaches - Justin Bieber 「Текст」 - Български превод by Sanderlei

Dreams (Interlude) Paloma Mami 「LETRA」 - Traducción al Español

MONTERO (Call Me By Your Name) Lil Nas X 「Szöveg」 - Magyar fordítás by Sanderlei

LETRA: Vida Louca - MC Poze do Rodo

Kiss Me More - Doja Cat متن ترانه - ترجمه ی فارسی

That’s When - Taylor Swift - Türkçe Çeviri (Sözleri)
BlogsLyrics: Gone - ROSÉ - English Translation

Songtext: Gone - ROSÉ - Deutsche Übersetzung

歌詞: Gone - ROSÉ - 翻訳 日本語で

Lirik Lagu: Gone - ROSÉ - Terjemahan bahasa indonesia

เนื้อเพลง: Gone - ROSÉ - แปลภาษาไทย

LETRA: Gone - ROSÉ - Tradução em Português

LETRA: Gone - ROSÉ - Traducción al Español

Şarkı Sözleri: Gone - ROSÉ - Türkçe Çeviri

Paroles: Gone - ROSÉ - Traduction Française

歌曲歌词: Gone - ROSÉ - 中文翻译

Lời bài hát: Gone - ROSÉ - Dịch sang tiếng Việt

Testo: Gone - ROSÉ - Traduzione Italiana

Versuri: Gone - ROSÉ - Traducerea Românească

متن ترانه: Gone - ROSÉ - ترجمه ی فارسی

Tekst: Gone - ROSÉ - Bosanski prevod

Текст: Gone - ROSÉ - Русский перевод

Tekst: Gone - ROSÉ - Polskie Tłumaczenie

Szöveg: Gone - ROSÉ - Magyar fordítás
No comments:

Post a Comment